Един от новите играчи на ЦСКА Лумбард Делова даде интервю пред

...
Един от новите играчи на ЦСКА Лумбард Делова даде интервю пред
Коментари Харесай

Делова: Затова сме в ЦСКА, да станем шампиони с най-големия клуб в България

Един от новите играчи на ЦСКА Лумбард Делова даде изявление пред клубната телевизия. Косовският футболист прикани " алена " България за самообладание и изрази вярата си, че столичани ще се поздравят с купата в края на сезона. 

" Много съм благополучен, че съм част от най-големия клуб в България. Всички ме посрещнаха доста топло, тъй че съм щастлив и ще дам всичко от себе си за този огромен клуб. Засега всичко ми харесва. Градът е доста прекрасен. Наслаждавам се на всичко тук. От позиция на футбола - също. Условията са положителни. Всички ми оказват помощ да ставам по-добър и да бъдем първенци. Засега всичко е отлично и се любувам. Имам другари, които познават тима. Казаха ми всичко за клуба. Нямаше по какъв начин да приема друга оферта. Исках да дойда тук. Когато видях ЦСКА, взех решение за минута. Беше чудесна опция. Както споделих - доста съм благополучен.

Говорих с треньора. Томислав Стипич ми се обади. Разказа ми всичко за тима. Казах му: " Добре, треньор, подготвен съм да дойда и да дам всичко от себе си да бъда първенец. Говорих и с Филип Филипов. Той ми описа всичко за тима, тъй че не се и замислих да бъда част от този огромен клуб. Бях с единия крайник на вратата. Много се изненадах като разбрах, че ме желаят.

Три следващи години с Балкани станахме първенци на Косово. Избраха ме и за състезател на годината в Косово за предходната година. Много желая да повторя тези триумфи с ЦСКА. Надявам се, че ще съумея. Затова додйох тук.

Много момчета тук имат същия нрав като мен - желаят да бъдат първенци. Затова сме тук - да станем първенци с най-големия клуб в България.

В Косово имаме доста добре играчи, само че инфраструктурата не е добра. Игрищата не са хубави. Тук всичко е друго, тъй като терените са положителни, личният състав е добър. Мога да се насладя повече на футбола. Не е същото да играеш на изкуствено и естествено игрище. Там не можеш да разгърнеш напълно капацитета си.

На почитателите желая да кажа, че ние сме с нов треньор, нови футболисти. Ще свикнем един с различен, само че имаме потребност от време. Просто бъдете търпеливи, ще се представим добре. Не се тормозете, повярвайте на думите ми. Надявам се, че ще бъдем първенци. Работим съществено всеки ден, тъй че дано изчакаме нашия миг ".
 В Косово разкриха сумата, която ЦСКА заплати за Лумбард Делова
В Косово разкриха сумата, която ЦСКА заплати за Лумбард Делова

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР